Условия за доставка

Bless държи на бързо и качествено пазаруване !

Поръчката на продукт не е гаранция за нейната доставка. Необходимо е да получите потвърждение на нейната обработка и изпращане.

За поръчка над 100 лв. доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА , за цялата страна до 3 работни дни! Доставка до адрес се заплаща от потребителя, съгласно тарифите на Еконт. За артикули, които не са налични, доставката е до 4 работни дни. Изпратените артикули са с възможност за преглед и тест. След отказ от получаване на пратката, сумата за връщане е за сметка на клиента, съгласно тарифите на Еконт.

Ние от BLESS знаем, че всеки от вас е строго индивидуален и специален, затова BLESS предлага услугата ИНДИВИДУАЛНА поръчка! Ако някой модел ви харесва, но нещо в него не покрива вашите изисквания, това е вашата услуга, само срещу 8% от официалната цена!

Плащането се извършва с наложен платеж при доставка или предварително с карта!

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА

За всеки наш клиент извън пределите на България доставките се извършват до 7 работни дни, в зависимост от типа на доставката, която са посочили! След като въведете адреса за получаване, ще можете да изберете една от различните опции.

ПЛАЩАНЕ

Вариантите за плащане на поръчки за България са няколко. Можете да заплатите при получаване на пратката, по банков път, с кредитна или дебитна карта. Можете да направите своя избор от падащото меню в края на поръчката.

За поръчки извън България, не предлагаме услугата наложен платеж. Избраните артикули се заплащат в момента на поръчка, избирайки плащане с кредитна / дебитна карта/ Paypal или по банков път.

Надзорен орган за разрешаване на възникнали спорове

Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл.” Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, гореща линия: 0700 111 22. Уеб сайт: www.kzp.bg

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.