Условия за връщане и замяна

I. Право на отказ и връщане на продукти

При поръчан продукт, имате право на отказ от покупката и да я върнете в рамките на 14 дни, при следните условия:

1. За да върнете продукт, трябва да попълнете формуляра, публикуван по-долу или се свържете с представител на бранда BLESS BY Zlatka Raykova на тел: 0988360175 или на e-mail адрес: store@blessbyzr.com.

2. Продуктът или опаковката му да не бъдат повредени, стоката да не е носена, изцапана или третирана с препарати.

3. Стоката се връща с Еконт и за сметка на изпращача.

4. Сумата за покупката ще ви бъде изпратена по БАНКОВ ПЪТ в рамките на 7 работни дни, след получаване на стоката и проверка на нейната цялост.

II. Право на замяна на продукти

1. В случай, че закупената от вас стока не ви удовлетворява, можете да я замените в рамките на 2 работни дни, след като сте я получили, при следните условия:

2. За да извършите замяната попълнете формуляр за връщане, публикуван по-долу или се свържете с представител на бранда BLESS BY Zlatka Raykova на тел: 0988360175 или на e-mail адрес: store@blessbyzr.com.

3. Замяната ще да бъде извършена, едва след като получите телефонно или писмено потвърждение за смяна на закупената стока.
4. Стоката се връща с Еконт и за сметка на изпращача.

III. Условия за замяна на продукт?

Закупената стока може да бъде приета за замяна, само при следните обстоятелства:
1. В срок от два дни след извършване на покупката трябва да уведомите служителите на www.blessbyzr.com, че искате да върнете закупената от вас стока.

2. Върната стока трябва да бъде доставена с неповредена опаковка, да не е носена, да не е прана, или третирана с препарати, да няма следи от миризми или замърсявания по нея. Bless няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.

3. Може да поискате замяна на стоката в случай, че имате проблем с размера или искате да смените продукта с друг артикул. Замяната се извършва според изброените по-горе изисквания, като таксите за доставка са за сметка на клиента.

4. В случай, че искате да върнете някоя стока, но не желаете да замените продукта с друг, може да се възползвате от предложението ни за ваучер за покупка. Той ще бъде на стойността на вече закупения от вас артикул и ще важи за следващото ви пазаруване при нас.

IV. Надзорен орган

Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл.” Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, гореща линия: 0700 111 22. Уеб сайт: www.kzp.bg

Замяна за друг номерЗамяна за друг моделПраво на отказ и връщане
Съгласявам се личните данни да бъдат обработени за целите на сайта

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.