Условия за връщане и замяна

I. Право на отказ и връщане на продукти

При поръчан продукт, имате право на отказ от покупката и да я върнете в рамките на 14 дни, при следните условия:

1. За да върнете продукт, трябва да попълнете формуляра, публикуван по-долу или се свържете с представител на бранда BLESS BY Zlatka Raykova на тел: 0988360175, на e-mail адрес: store@blessbyzr.com или като попълните онлайн формата за отказ и връщане на продукт ТУК.

2. Продуктът или опаковката му да не бъдат повредени, стоката да не е носена, изцапана или третирана с препарати.

3. Стоката се връща с Еконт и за сметка на изпращача.

4. Сумата за покупката ще ви бъде изпратена по БАНКОВ ПЪТ в рамките на 14 работни дни, след получаване на стоката и проверка на нейната цялост.

II. Право на замяна на продукти

1. В случай, че закупената от вас стока не ви удовлетворява, можете да я замените в рамките на 2 работни дни, след като сте я получили, при следните условия:

2. За да извършите замяната попълнете формуляр за връщане, публикуван по-долу или се свържете с представител на бранда BLESS BY Zlatka Raykova на тел: 0988360175 ,  на e-mail адрес: store@blessbyzr.com или като попълните онлайн формата за замяна на продукт ТУК.

3. Замяната ще да бъде извършена, едва след като получите телефонно или писмено потвърждение за смяна на закупената стока.
4. Стоката се връща с Еконт и за сметка на изпращача.

III. Условия за замяна на продукт?

Закупената стока може да бъде приета за замяна, само при следните обстоятелства:
1. В срок от два дни след извършване на покупката трябва да уведомите служителите на www.blessbyzr.com, че искате да върнете закупената от вас стока.

2. Върната стока трябва да бъде доставена с неповредена опаковка, да не е носена, да не е прана, или третирана с препарати, да няма следи от миризми или замърсявания по нея. Bless няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.

3. Може да поискате замяна на стоката в случай, че имате проблем с размера или искате да смените продукта с друг артикул. Замяната се извършва според изброените по-горе изисквания, като таксите за доставка са за сметка на клиента.

4. В случай, че искате да върнете някоя стока, но не желаете да замените продукта с друг, може да се възползвате от предложението ни за ваучер за покупка. Той ще бъде на стойността на вече закупения от вас артикул и ще важи за следващото ви пазаруване при нас.

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.