Условия за връщане и замяна

I. Право на отказ и връщане на продукти

При поръчан продукт, имате право на отказ от покупката и да я върнете в рамките на 14 дни, при следните условия:

(1) За да върнете продукт, е необходимо да попълните формуляра за отказ, който ще намерите в пратката, при получаване на поръчката. Попълнения формуляр и продуктите следва да изпратите с избран от вас куриер до ул. Златен рог 16 А София, получател: Златка 2018 ЕООД , тел. +359 882 27 11 90 . Стойността на поръчката ще Ви бъде възстановена по банков път по банковата сметка, която сте посочили във формуларя за отказ. Цената на куриерската услуга е за Ваша сметка, ако причината за отказа не е на наша / объркан размер, нарушена цялост и пр./
(2) Продуктът или опаковката му да не бъдат повредени, стоката да не е носена, изцапана или третирана с препарати.

II. Право на замяна на продукти

1. В случай, че закупената от вас стока не ви удовлетворява, можете да я замените в рамките на 2 работни дни, след като сте я получили, при следните условия:

2. За да замените продукт, е необходимо да изпратите продукта до ул. Златен рог 16 А София, получател: Златка 2018 ЕООД , тел. +359 882 27 11 90 . Цената на куриерската услуга е за Ваша сметка, ако причината за отказа не е на наша / объркан размер, нарушена цялост и пр./

3. Замяната ще да бъде извършена, едва след като получите телефонно или писмено потвърждение за смяна на закупената стока.

III. Условия за замяна на продукт

Закупената стока може да бъде приета за замяна, само при следните обстоятелства:
1. В срок от два дни след извършване на покупката трябва да уведомите служителите на www.blessbyzr.com, че искате да върнете закупената от вас стока.

2. Върната стока трябва да бъде доставена с неповредена опаковка, да не е носена, да не е прана, или третирана с препарати, да няма следи от миризми или замърсявания по нея. Bless няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.

3. Може да поискате замяна на стоката в случай, че имате проблем с размера или искате да смените продукта с друг артикул. Замяната се извършва според изброените по-горе изисквания, като таксите за доставка са за сметка на клиента.

4. В случай, че искате да върнете някоя стока, но не желаете да замените продукта с друг, може да се възползвате от предложението ни за ваучер за покупка. Той ще бъде на стойността на вече закупения от вас артикул и ще важи за следващото ви пазаруване при нас.

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.

Product Enquiry