За Bless by ZR

Bless by Zlatka Raykova е популярен бранд  за дизайнерски, дамски дрехи blessbyzr.comТук ще откриете не просто актуални облекла и елегантни предложения, но и уникални идеи, които ще ви преобразят като жена. Модната ми линия е предназначена за всяка съвременна дама, която държи на своя чар и сексапил.Дизайнерските колекции подчертават женствеността, харизмата, красивите форми и младостта на притежателките си, които умеят да бъдат забелязвани и се отличават със своята идентичност. Дамите с наднормено тегло не бива да се тревожат, защото ще намерят подходящи модели и за себе си.

Дрехите се изработват от различни естествени и качествени изкуствени материи – коприна, шифон, деним, дантела и други. Към всеки детайл сме подходили с усет и професионален поглед по създаването на облекла за жената с присъствие, която обича да заявява личността си пред света.

Ще се насладите на голямо разнообразие от десени, като за крайния резултат се набляга на флоралните мотиви, пастелните тонове, наситените гами, характерни за лятото или текущия сезон.

Онлайн магазинът предоставя неповторимо изживяване при покупка – той е удобна форма за пазаруване в забързаното ежедневие, а освен това получавате любима рокля, панталон, пола или блуза, които нямат аналог на родния пазар.

В отделни рубрики на сайта може да следите кои са промоционалните продукти, сезонните колекции и препоръчаните стоки специално за вас. Може да се свържете и за съвет, ако желаете консултация за даден артикул, относно размерите му или бихте искали да изненадате половинката с ваучер-подарък.

Свежите, ефирни и изтънчени попълнения, които регулярно се качват на сайта, ще ви очароват и ще ви държат на гребена на вълната. Всяка Ева би носила със самочувствие облеклата на Bless, защото те я правят привлекателна, завладяваща, уникална и неотразима в очите на силния пол.

Добре дошли при:

  • Дизайнерски решения в облеклото
  • Актуални модели, съобразени с това, което диктуват модните подиуми към момента
  • Нестандартни идеи, претворени в дрехи, оставяйки усещане за разкош и висок стил
  • Разнообразие от изделия
  • Промоционална рубрика
  • Качествени материи и изработка
  • Ценни съвети при избор на продукт от бутика
  • Блог към сайта, който ви информира и съдържа полезни насоки за перфектна визия
  • Поръчките се изпълняват бързо и коректно

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.

Product Enquiry